Hainbuch

HAINBUCHin tarina alkaa pienestä kylästä Etelä-Saksassa vuonna 1951. Yhtiön perustajat Frida ja Wilhelm Hainbuch aloittivat pienestä: Wilhelm Hainbuchilla oli aluksi vain sorvi ja rautasaha.

Vuonna 1958 alkoi kiinnitinalan valloittaneen yrityksen holkkien valmistustoiminta. Vuonna 1964 HAINBUCH haki ensimmäistä patenttiaan, ja innovaatioita on tuotettu jatkuvasti siitä eteenpäin – tällä hetkellä HAINBUCHilla on yli 150 patenttia. Niistä muun muassa markkinoita mullistanut SPANNTOP on patentoitu jo vuonna 1977. 2006 HAINBUCH lanseerasi TOPlus-istukan, ja jo 2007 älyteknologialla varustetun TOPlus IQ:n. 

HAINBUCHin työn johtoajatuksena on katsoa tulevaisuuteen, unohtamatta juuriaan. Tällä toimintaidealla pienestä konepajasta ponnistanut yritys on kasvanut jo globaaliksi kinnitysteknologian pioneeriksi.

HAINBUCHin tavoitteena on olla koko maailman paras kiinnityslaitealalla. Tarkoituksena on helpottaa ja mullistaa kiinnitinteknologian prosesseja ja toimia suunnannäyttäjänä nykyaikaisille kiinnitinratkaisuille ja ratkaista haastavatkin kiinnitintarpeet. HAINBUCH onkin tunnettu erityisesti tarkoista ja kestävistä tuotteistaan, jotka ovat sekä helppokäyttöisiä että kustannustehokkaita luotettavuudessaan ja kestävyydessään. Yritys kehittää, suunnittelee ja tuottaa kiinnittimiä niin jyrsintä-, sorvaus- kuin hiomakoneisiinkin.

Nykyään HAINBUCHilla on jo yli 850 työntekijää maailmanlaajuisesti, ja perheyrityksen omistajuuskin on jo kolmannessa sukupolvessa. Sillä on viisi toimipistettä Saksassa, 11 kansainvälistä tytäryhtiötä, ja yli 40 jakelukumppania ympäri maailman. 


Kysy lisää ja pyydä tarjous: 

Sami Hellsten | sami.hellsten@nurminentools.fi | +358 50 409 0675
Timo Alitupa | timo.alitupa@nurminentools.fi | +358 2 438 9668 

Hainbuch valikoima Nurminen Tools verkkopalvelussa

Hainbuch valmistajan verkkosivut