Yhdistimme tuoteluettelon, kotisivut ja verkkokaupan yhdeksi palvelukokonaisuudeksi.

Selaa tuotteita, lataa lisätietoja, tee ostoksia turvallisesti. Navigoi palvelussa tuotevalikon avulla tai käytä hakutoimintoa löytääksesi tuotteita ja tuoteryhmiä. Yli 200 000 tuotetta, joiden ominaisuudet, saatavuus, hinnat ja ladattavat tiedostot ovat käytettävissä 24/7 ja aina ajan tasalla. Osassa tuoteita myös 3D-mallit.

Henry Ford

Asiantuntemusta ja luotettavuutta

Nurminen Tools Oy on vuonna 1994 perustettu maahantuonti- ja tukkukauppa. Toimitamme asian-tuntevasti työkalun ja työkappaleen kiinnittimiä.

Varastossamme on kattavasti mm. sorvin istukoita, leukoja, työkalupitimiä, puristimia ja erilaisia kiinnittimiä sorveille ja koneistuskeskuksille.

Korkea laatu, hyvä palvelu ja kustannustehokkuus on toimintamme lähtökohtia.

Kirjautuminen kannattaa

Kirjautuneena käyttäjänä voit luoda koneluettelon yrityksesi laitteista. Koneluettelo ja tilaushistoria takaavat oikeat tuotteet ja täsmälliset toimitukset. Kaikki verkkopalvelun tuotteet ovat samantien tilattavissa. Jos olet tehnyt koneluetteloa voit linkittää tuotteet ja laitteet keskenään. Verkkokaupan ostoksille saat maksuaikaa 45 päivää.

Jos sähköpostisi on jo Nurminen Tools asiakasrekisterissä, sinun tarvitsee vain vaihtaa salasana. Mikäli olet uusi tuttavuus rekisteröidy palvelun käyttäjäksi.

Päämiehemme