Schunk

Friedrich Schunk perusti yrityksen vuonna 1945 mekaaniseksi työpajaksi, ja se on kehittynyt poikansa Heinz-Dieter Schunkin johdolla edelläkävijäksi ja maailmanmarkkinajohtajaksi kiinnitintekniikassa ja tartuntajärjestelmissä. Nykyään yritystä johtaa kolmas sukupolvi, sisarukset Henrik A. Schunk ja Kristina I. Schunk, yrityksen perustajan lapsenlapset.

Yli 3500 työntekijää 9 tuotantolaitoksessa ja 34 tytäryrityksessä sekä jakelukumppanit yli 50 maassa takaavat intensiivisen läsnäolon markkinoilla. 11 000 vakiokomponentilla SCHUNK tarjoaa maailman suurimman kiinnitinteknologian ja tartuntajärjestelmien valikoiman yhdestä lähteestä ja 2550 SCHUNK tarttujaa, joka on markkinoiden laajin vakiokiinnitinkomponenttien valikoima. Koko tartuntajärjestelmän tuotevalikoima käsittää yli 4000 komponenttia.

Tärkeimmät ostajat ovat kaikki ne valmistavat yritykset, joilla on kokoonpano-, käsittely- ja koneistusprosesseja. Asiakaskunta kattaa koneenrakennuksen, robotiikan, automaation ja kokoonpanon kappaleen käsittelyn sekä kaikki tunnetut automerkit ja niiden toimittajat.

Vuodesta 2012 lähtien maalivahtilegenda Jens Lehmann on ollut osa SCHUNK-joukkuetta, toiminut yrityksen suurlähettiläänä luotettavan ja tarkan otteen ja tartunnan suhteen.

Visio 

Visiot alkavat kysymyksillä. Tärkein asia meille on se, mitä voimme tehdä paremmin auttaaksemme saamaan aikaan innovatiivisia ideoita, parantamaan valmistuksen laatua ja tuottavuutta ja siten vahvistamaan asiakkaidemme markkina-asemaa. Parempi sinulle, on parempi meille.

Myös globaalilla aikakaudella pidämme perheyrityksen arvoja korkeina pitämään aina suoraa asiakasyhteyttä ja ottamaan henkilökohtainen vastuu.

Kysy lisää ja pyydä tarjous:
Sami Hellsten | sami.hellsten@nurminentools.fi | +358 50 409 0675
Timo Alitupa | timo.alitupa@nurminentools.fi | +358 2 438 9668