Lang Technik

Kun Josef Lang perusti yrityksen vuonna 1982, se aloitti muotinvalmistajien alihankkijana ja yleisten mekaanisten komponenttien valmistajana. Muutamaa vuotta myöhemmin hänen poikansa Guenter otti yrityksen vastaan ja työskenteli huolellisesti yrityksen menestystarinan parissa. Tärkeä virstanpylväs yritykselle oli ensimmäisen oman tuotteen markkinoille tuominen vuonna 1997: Vario-Tec-nastajärjestelmä. Kova työ ja kekseliäs kyky olivat ratkaisevan tärkeitä seuraavien vuosien tuotekehitykselle, kuten Grip-Fix, Makro-Grip, Quick-Point -järjestelmät. Nykyään yrityksellä on noin 130 työntekijää ja se on tunnustettu yhdeksi johtavista työvälineiden ja työstökoneiden automaation valmistajista. Joka kuukausi tuhansia kiinnityslaitteita toimitetaan asiakkaille ympäri maailmaa auttaakseen heitä parantamaan tuotantotehokkuuttaan.

Lang nimi tarkoittaa Svaabilaista nerokkuutta, innovaatiota ja ratkaisevia ratkaisuja alan kiinnitin haasteisiin, asetusajan optimointia ja automaatiota.

Asiakkaat ympäri maailman luottavat laajaan kokemuksemme metallin muokkaamisessa ja valmistuksessa.

Täydellinen kokonaisuus yhdistettynä workholding nollapiste kiinnitysjärjestelmällä ja automaatiolla sekä ainutlaatuiseen metallin koneistus teknologia tarjoavat tarvittavat vaatimukset yrityksen pysyä tehokkaana ja kilpailukykyisenä.

Kehitämme tuotteita käytännön kokemuksemme avulla ihannetapauksessa maksimoimme valmistusprosessit ja optimoimme valmistuskapasiteetin. Trendinmuutosteknologiat ja -ideat vaikuttavat huomattavasti nykypäivän valmistusprosesseihisi ja valmistavat sinut tulevaisuuden projekteihin.

Kysy lisää ja pyydä tarjous:
Sami Hellsten | sami.hellsten@nurminentools.fi | +358 50 409 0675
Timo Alitupa | timo.alitupa@nurminentools.fi | +358 2 438 9668