Karl bruckner

Vuonna 1918 Karl Bruckner perusti suunnittelutoimiston Stuttgartiin ja asetti kulmakiven menestystarinaan, joka jatkuu tänään - yli 90 vuotta. Aluksi liiketoiminta keskittyi koneiden korjaus- ja kunnossapitotöihin, mutta kyky löytää innovatiivisia ratkaisuja teknisiin ongelmiin johti hänet nopeasti saamaan tilauksia omille malleilleen jalustahiomakoneisiin ja pieniin sorveihin. Hän aloitti sorvien kärkien valmistuksen ja vuonna 1920 edelläkävijänä tällä alalla hän kehitti ja tuotti ensimmäisen pyörivän keskiökärjen.

Karl Brucknerin kuoleman varhaisessa vaiheessa vuonna 1931 hänen poikansa Karl Georg Bruckner otti yrityksen johdon haltuunsa. Vuoden 1944 loppuun mennessä pommit olivat tuhonneet tehtaan, jonka hän rakensi uudelleen erittäin vaikeissa olosuhteissa vuonna 1945. Seuraavina vuosina Karl Georg keskittyi sekä pyörivien, että kiinteiden kärkien valmistukseen ja kehittämiseen. Hän laajensi ahkerasti ja kunnianhimoisesti yritystä ja sen jakeluverkostoa. Yrityksen muutto nykyisiin toimitiloihinsa Weinstadt-Grossheppachiin noin 25 km: n päässä oli tärkeä askel yrityksen tulevalle kasvulle. Vuonna 1979 Karl Georg antoi yrityksen hallinnon tyttärelleen Hildelle ja pojalleen Karl-Friedrichille. Vuonna 1984 nuorin poika Manfred liittyi yritykseen ja sen johtoon

Nykypäivän tuotevalikoima kuvaa hyvin Brucknerin loputonta täydellisyyden ja tarkkuuden tavoitetta. Erittäin pätevä ja motivoitunut henkilöstö on sitoutunut vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin. Huipputarkkojen työstökoneiden käytöllä ja korkeimmissa sisäisissä mittausstandardeissa on ratkaiseva vaikutus valmistukseen.

Joten Bruckner-tuotteet tarkkuudestaan ja kestävyydestään edistävät suoraan tuottavuuden nostamista ja kansainvälisen tunnustuksen saavuttamista.

Yrittäjyys, vastuu työntekijöille ja liikekumppaneille, sitoutuminen innovaatioihin ja tinkimätön laatu ovat olleet ratkaiseva politiikka tämän keskisuuren perheyrityksen tehtävänä, ja nämä arvot siirtyvät jatkuvasti neljännelle sukupolvelle.

Kysy lisää ja pyydä tarjous:
Sami Hellsten | sami.hellsten@nurminentools.fi | +358 50 409 0675
Timo Alitupa | timo.alitupa@nurminentools.fi | +358 2 438 9668