Bison

Yrityksemme perustamisesta lähtien vuonna 1948 BISON-BIAL -tuotteet ovat olleet tunnettuja korkeasta laadustaan, lujuudestaan ja tarkkuudestaan. 62 vuoden jälkeen olemme edelleen johtava työstökoneiden laitevalmistaja, jolla on vakiintunut tuotemerkki maine maailmanlaajuisesti.

Menestyksemme perustuu asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Koska olemme tietoisia tästä, rakennamme sitä luottamuksen ja ammattimaisuuden kautta. Haluamme antaa asiakkaille luottamuksen siihen, että he voivat aina luottaa kokemukseemme ja luotettavuuteemme. Siksi pyrimme tarjoamaan laatua, joka ylittää standardivaatimusten tason. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteitamme vastatakseen alan korkeimpiin vaatimuksiin. Haluamme tehdä enemmän kuin meiltä vaaditaan, joten tuotteidemme laatua tukee erittäin pitkä käyttöikä, tarkkuus, toimivuus ja edulliset hinnat.

Jatkuvassa yrityksen kehitysprosessissa pyrimme kaikin tavoin varmistamaan, että BISON-BIAL-tuotteet tunnustetaan maailmanlaajuisesti korkealaatuisimpina tuotteina. Pyrimme jatkuvasti ylläpitämään useiden vuosikymmenien ajan kehittämää BISON-BIAL-imagoa huippuosaamisen synonyyminä ja jatkamaan perusperiaatteidemme mukaisesti: laatu ensin ja jatkuva kehittäminen vastaamaan asiakkaidemme odotuksia.

Käytämme laajaa tietämystämme ja kokemuksemme varmistaaksemme erinomaisuuden kaikissa tuotteissa. Omistautumisemme ja vertikaalisesti integroitunut valmistusprosessimme mahdollistavat tuotteiden laadun tarkan seurannan. Käytämme yksilöllistä lähestymistapaa asiakkaisiimme, koska heidän tyytyväisyytensä hoitaminen on ensisijaista ja välttämätöntä

BISON-BIAL on tunnettu korkealaatuisten sorvi-istukoiden valmistuksesta vastaamaan asiakkaiden korkeimpia vaatimuksia. Istukkamme on valmistettu korkealaatuisesta taotusta teräksestä tai valuraudasta. 

Tiedämme, kuinka tärkeää on ylläpitää laatustandardeja jokaisessa tuotantoprosessin vaiheessa. Siksi ylläpidämme omaa valurautavalimoamme ja omaa lämpökäsittelyosastoa. Tiukkojen valvontaohjeiden avulla valun toteutuksesta tuotteidemme lopputulokseen tiedämme kaikki yksityiskohdat jokaisessa vaiheessa ja pystymme siis tarjoamaan korkeimman laadun.

Lisäksi välitämme laadusta kaikilla liiketoimintamme osa-alueilla. Kaikissa liiketoimintaprosesseissa noudatetaan tiukkoja ISO-standardien mukaisia laatusertifiointistandardeja, jotka kuuluvat yrityksemme standardeihin. Meitä ajaa tietoisuus siitä, että laatu on yhteinen tavoitteemme ja jokaisen joukkueemme jäsenen vastuu.

Kysy lisää ja pyydä tarjous:
Sami Hellsten | sami.hellsten@nurminentools.fi | +358 50 409 0675
Timo Alitupa | timo.alitupa@nurminentools.fi | +358 2 438 9668