Nurminen Tools

Nurminen Tools on vuonna 1994 perustettu tekninen tukkukauppa. Toimintamme keskittyy työkappaleen ja terän kiinnitykseen lastuavissa metallityöstökoneissa.

Seuraamme tiiviisti alamme kehitystä ja tuomme markkinoille varusteita ja laitteita, jotka nostavat tuottavuutta ja työturvallisuutta. Etsimme ratkaisuja kiinnittämiseen ja NC koneiden varusteisiin liittyvissä ongelmissa. Kappaleen ja terän kiinnittämisessä NC sorveissa ja työstökeskuksissa olemme johtava toimittaja Suomessa.

Yrityksen toiminnan lähtökohtana ovat laadukas asiakaspalvelu ja korkealaatuiset edustukset. Pyrimme olemaan Suomessa johtava vaativien teknisten kiinnitysratkaisuiden toimittaja. Tavoitteenamme on, että asiakas kokee saavansa teknisesti laadukkaan tuotteen.Tuotamme nopeasti informaation uusista tuotteista ja takaamme asiakkaillemme nopean ja joustavan palvelun.

Teimme Hannu Nurmisen kanssa liiketoimintakaupan Nurminen Tools Oy:stä. Aloitan yrittäjänä Nurminen Tools Oy:ssä 1.7.2017. Yrityksen toiminta jatkuu normaalisti. Nurminen Tools Oy:ssä työskentelee minun lisäkseni Timo Alitupa.

Sami Hellsten

Olen Sami Hellsten, 42 vuotias yrittäjä ja asun perheeni kanssa Naantalissa.

Olen toiminut Turussa Wärtsilä Oyj:ssä komponenttivalmistuksessa eri tehtävissä 8 vuotta, Tampereella Fastems Oy:ssä robotti ohjelmointi ja käyttöönotto tehtävissä 4 vuotta, työstökonehuollon myynti ja esimiestehtävissä 5 vuotta, työstökonemyynnin myyntitehtävissä 1 vuoden ja DMG MORI Finland Oy:ssä työstökonemyynnin myyntipäällikkönä 2,5 vuotta.

Sami Hellsten Nurminen Tools OyTerveisin
Sami Hellsten
Nurminen Tools Oy